TANDUNDERSÖKNING ÖRNSKÖLDSVIK

Tandundersökning med tandhälsan Övik – vi hjälper dig!

Vi är ett tajt och härligt team av erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som brinner för att ge våra patienter den bästa möjliga tandvården. Att regelbundet genomgå tandundersökning är väldigt viktigt för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede – och förhindra framtida tandproblem.

Professionell tandvårdsundersökning

En undersökning hos oss på Tandhälsan Övik innefattar en noggrann bedömning av din tand och munhälsa. Vi fokuserar på helheten och undersöker tänder, tandkött och tandben för att upptäcka eventuella skador eller riskmoment, som kan leda till tandproblem i framtiden.

Vår erfarna personal kommer att ge dig råd om hur du kan förbättra din munhälsa, och med den senaste tekniken kan vi föreslå smidiga behandlingar och lösningar.

Trygghet och kommunikation

Att välja en bra tandläkare som förstår dig är viktigt.

Det gäller naturligtvis för hur din munhälsa ser ut idag, men även för eventuell skada som redan skett – och för att parera framtida problem. Tråkigt nog är det alltför många som inte regelbundet gör en undersökning hos tandläkaren, av ekonomiska skäl eller med tanken att “om jag inte tänker på det så finns det inte”.

Det är, tyvärr, ett tankesätt som straffar sig i längden. Desto längre du går utan en undersökning desto större blir oftast problemen över tid. Samtidigt har du inte fått en professionell åsikt kring vad som kan, och behöver, göras. För att underlätta erbjuder vi våra patienter smidiga lösningar, såväl i behandlingar som betalalternativ.

En undersökning hos tandläkaren kan dessutom vara förknippat med oro eller ängslan hos vissa patienter. Vi har stor förståelse för att tandundersökning kan vara stressande, och föredrar en öppen dialog med våra patienter om eventuella orosmoment. Med värme, empati och en varsam hand har vi framgångsrikt hjälpt många patienter med så kallad tandläkarskräck. Vi vill att du ska känna dig välkommen och bekväm hos oss på Tandhälsan Övik – och vi arbetar hårt för att skapa en avslappnad och trygg miljö för alla våra patienter.

Vi finns där för dig – kontakta oss idag

Så oavsett om du behöver en rutinmässig tandläkarundersökning, en tandrengöring eller mer avancerad tandvård, är du i goda händer hos oss på Tandhälsan Övik. Kontakta oss idag för att boka en tid för din nästa tandvårdsundersökning. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

4 + 15 =