BEHANDlingar hos TANDHÄLSAN

AKUT

Akuta tandproblem - att få hjälp snabbt

Vi förstår att akut tandvård kan vara mycket smärtsamt, och påfrestande för nerverna. Att få hjälp och lindring – snabbt – är ytterst viktigt. Det är därför vi erbjuder akut tandläkare och tandvårdstjänster som är tillgängliga för dig när du behöver dem som mest. Vår akuta tandvård är tillgänglig för alla, oavsett om du är en ny eller befintlig patient. Målet är att erbjuda vård samma eller nästa dag, och vi prioriterar alltid patienter som behöver omedelbar hjälp.

akut

UNDERSÖKNING

Professionell tandvårdsundersökning

En undersökning hos oss på Tandhälsan Övik innefattar en noggrann bedömning av din tandoch munhälsa. Vi fokuserar på helheten och undersöker tänder, tandkött och tandben för att upptäcka eventuella skador eller riskmoment, som kan leda till tandproblem i framtiden.

tandimplantat undersökning

PROTETIK

Protetik och tandimplantat för alla

Protetik är ett viktigt område inom tandvård som handlar om att ersätta saknade tänder, eller delar av tänder, med proteser och implantat. Hos Tandhälsan Övik är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ protetik i Örnsköldsvik med närliggande orter, för att hjälpa våra patienter återfå sin tandhälsa – och självförtroende.

PARODONTIT

Viktigt med professionell vård vid parodontit

Som professionella tandläkare förstår vi vikten av att behandla parodontit så tidigt som möjligt. Vi erbjuder omfattande behandlingar för att hjälpa våra patienter att bli av med sjukdomen, och återfå en hälsosam tandhälsa. Med skonsamma och moderna metoder behandlar vi din parodontit, inklusive skrapning och rengöring av tandrötterna. Vi kan också erbjuda hjälp om det blir aktuellt med kirurgiska ingrepp.

Karies

KARIES

Vi hjälper er stå emot kariesattackerna - även hemma!

På Tandhälsan Övik erbjuder vi effektiv kariesbehandling för att hjälpa våra patienter att få friska tänder igen. Vi undersöker tänderna noggrant för att se om det finns några hål eller skador, och rekommenderar lämpliga behandlingar, som fyllningar eller rotfyllningar.

TANDBLEKNING

För ett vackert leende

Tandblekning är en populär kosmetisk behandling som kan hjälpa till att förbättra utseendet på tänderna. Hos Tandhälsan Övik erbjuder vi professionell tandblekning i Örnsköldsvik för att hjälpa våra patienter att få ett vackert och strålande leende!

tandblekning
tandsten

TANDSTEN

Tandsten och bakterier - vi hjälper dig!

Tandsten är en vanlig tandproblem som kan uppstå när plack (en bakteriebeläggning på tänderna) inte tas bort regelbundet genom tandborstning och tandtråd. Tandsten kan orsaka tandköttssjukdomar och tandförlust om det inte behandlas i tid.

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

12 + 14 =