0660-140 14

behandlingar

IMPLANTAT

Förlorade tänder kan ersättas med implantat, en behandling som innebär att en titanskruv får växa fast i käkbenet. I nästan alla fall går det att få tänder som sitter bra och ser naturliga ut.

Tandhälsan utför implantatbehandling, företrädesvis enligt Strauman-systemet. Systemet, som är ett av Sveriges bästa, innebär att endast en operation krävs.

Ersätt en trasig tand med CEREC

R

Ingen avtryckningstagning på "vanligt sätt"

CEREC 3D`s mätkamera skannar av den preparerade tanden på några sekunder. Det betyder att Du slipper obehaget att ta tandavtryck med obehagliga avtrycksmaterial.

R

Inga temporära lösningar

CEREC-restaurationer framställs med en fräs ur ett solitt keramiskt block på bara några minuter. Därefter är de klara att direkt sättas på plats. Detta gör att man slipper temporära fyllningar och kronor. Det betyder dessutom att det räcker med ett besök. Du behöver alltså inte vänta i dagar på att fyllningen eller kronan ska bli klar.

R

Inga långa väntetider

Eftersom en CEREC-restauration kan sättas på platsdirekt räcker det med ett besök. Samtidigt får Du fördelen av en tandersättning som ser såväl estetiskt tilltalande ut och som om, och om igen, bevisar sin hållbarhet.

01

Före behandlingen

Före behandlingen informerar vi dig om
fördelarna med CEREC.

02

3D scanning

Efter att skadad vävnad eller amalgam-
fyllning tagits bort skapar vi en 3D-bild
med hjälp av CEREC-kameran.

03

Design av lagning

Restaurationen designas via skärmen på
CEREC´s datorenhet.

04

Tillverkning

CEREC-fräsen framställer restaurationen,
tandersättningen ur ett keramiskt block.

05

Färdigställande

Den färdigfrästa tandersättningen sätts
direkt på plats på din tand.

Tandhälsan Team Magnus Bergström är en Addera klinik vilket innebär att vi ständigt höjer vår kvalitetssäkring. Det utvecklar oss kliniskt och ledarskapssmässigt och gör kunden mer delaktig i sin behandling. Vi har varit ansluten till Praktikertjänst sedan 2002.