PROTETIK ÖRNSKÖLDSVIK

PROTETIK OCH TANDIMPLANTAT FÖR ALLA

Protetik är ett viktigt område inom tandvård som handlar om att ersätta saknade tänder, eller delar av tänder, med proteser och implantat. Hos Tandhälsan Övik är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ protetik i Örnsköldsvik med närliggande orter, för att hjälpa våra patienter återfå sin tandhälsa – och självförtroende.

Flexibla och anpassade lösningar

Vi erbjuder olika typer av lösningar inom protetik. Varje fall är unikt, därmed är det viktigt för oss att anpassa oss efter just dina patientbehov. Detta gäller tandimplantat, kronor och broar, partiella proteser och helproteser. Vi har också specialiserat oss på avancerad protetik, såsom tandrekonstruktioner och detaljerad tandreglering.

En ”komplett mun” är mer än bara utseende

Som patient bör man tänka på att protetik inte bara handlar om att återställa utseendet på tänderna, utan också att återfå funktionen. Protetik kan hjälpa till att förbättra tuggförmågan och därmed underlätta matsmältningen. Protetik kan alltså vara en genväg till bättre allmänhälsa! När det gäller lösningar inom protetik är det viktigt att välja en pålitlig tandvårdsklinik med kunskap och yrkesvana. Våra erfarna tandläkare kommer att arbeta tillsammans med dig för att utforma den bästa protetiska lösningen för dina behov och önskemål.

Modern protetik med hållbara lösningar

Vi använder den senaste tekniken och moderna material för att säkerställa att våra proteser är såväl hållbara som estetiskt tilltalande. En bra protes ska inte bara kännas bra och vara skräddarsydd för dina unika förutsättningar; den behöver också kännas bra i munnen, och fungera länge utan krångel.

Vår rekommendation är att patienter som överväger protetiska lösningar besöker vår klinik för en grundlig undersökning, och att vi för en diskussion om de alternativ som finns. Därmed får du som patient en tydlig bild av situationen, och råd om olika protetiska alternativ.

Om du letar efter pålitlig protetik i Örnsköldsvik, tveka inte att kontakta oss på Tandhälsan Övik. Vårt team står redo att hjälpa dig med alla dina protetiska behov – från tandimplantat till helproteser. Kontakta oss redan idag för att boka en tid. Välkommen!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

5 + 6 =