0660-140 14

hela familjens
tandläkare

Team Magnus Bergström erbjuder högkvalitativ tandvård för hela familjen. Besöket hos din tandläkare ska vara så tryggt och trevligt som möjligt – både för stora och små!

Kostnadsfritt

Det är helt kostnadsfritt för barn och ungdomar mellan 0-23 år. Vi hjälper dig gärna med överflyttningen.

tryggt och smidigt

Du som förälder väljer själv vilken tandläkare ditt barn ska gå till. Går man hos oss träffar ditt barn samma tandläkare, tandsköterska och tandhygienist vid varje besök. Hos oss lägger vi extra vikt vid att möta barnen på deras nivå och utföra arbetet på ett extra skonsamt sätt.

Vårt upplägg

Vi tar i hög utsträckning hand om hela omvårdnaden, från förebyggande tandvård och utredningar till reparationer och kirurgi. Vi rekommenderar regelbundna undersökningar med ett års intervaller.

Kostnadsfritt

Det är helt kostnadsfritt för barn och ungdomar mellan 0-23 år. Vi på Team Magnus Bergström hjälper dig gärna med överflyttningen.

Förutsättningar

  • Förälder/föräldrar är kunder hos oss
  • Barnet är färdigbehandlat hos tidigare tandläkare

VÅRT TEAM

  • Tandläkare Magnus Bergström
  • Tandhygienist Elisabeth Bylin
  • Tandhygienist Emma Åström
  • Tandsköterska Susanne Lundgren

Logo Tandhälsan Magnus Bergström

Nygatan 2B, Örnsköldsvik
Tel 0660-140 14

Tandhälsan Team Magnus Bergström är en Addera klinik vilket innebär att vi ständigt höjer vår kvalitetssäkring. Det utvecklar oss kliniskt och ledarskapssmässigt och gör kunden mer delaktig i sin behandling. Vi har varit ansluten till Praktikertjänst sedan 2002.