TANDBLEKNING ÖRNSKÖLDSVIK

TANDBLEKNING – FÖR ETT VACKERT LEENDE

Tandblekning är en populär kosmetisk behandling som kan hjälpa till att förbättra utseendet på tänderna. Hos Tandhälsan Övik erbjuder vi professionell tandblekning i Örnsköldsvik för att hjälpa våra patienter att få ett vackert och strålande leende! Tandblekning är en säker och effektiv metod för att ta bort missfärgningar och fläckar på tänderna. Den vanligaste metoden är en specialdesignad gel som appliceras på tänderna och sedan aktiveras med en ljuskälla för att ta bort fläckar och missfärgningar.

Vi kan vår sak – och ser till att din tandblekning håller längre

Med lång erfarenhet av tandblekning rekommenderar vårt team alltid att patienter söker professionell tandblekning istället för att prova hemmabaserade lösningar som kan vara farliga och (oftast) ineffektiva. Vi har den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att säkerställa att tandblekning görs på ett säkert och effektivt sätt. Skillnaden i pris är inte så stor, och resultatet blir garanterat bättre och håller längre.

Det är samtidigt viktigt att notera att tandblekning inte är en permanent lösning och att fläckar och missfärgningar kan återkomma över tid. Vi rekommenderar därför att patienter tar hand om tänderna genom regelbunden tandborstning, användning av tandtråd och undvikande av livsmedel och drycker som kan orsaka fläckar. Det kommer göra att ditt resultat ser bättre ut, längre. All nödvändig information får du naturligtvis av oss, när du gör din tandblekning.

Flexibla lösningar för våra patienter

Vi erbjuder också olika betalningsalternativ och försäkringslösningar för att göra våra tandblekningsbehandlingar tillgängliga för alla. Genom oss kan du få ett vitt, fräscht och strålande leende som du kan vara stolt över.

Så om du letar efter professionell tandblekning i Örnsköldsvik, tveka inte att kontakta vårt tandvårdsteam vid Tandhälsan Övik. Vi har expertisen för att hjälpa dig att få det vackra leendet du förtjänar!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

9 + 15 =