AKUT TANDLÄKARE ÖRNSKÖLDSVIK

AKUT TANDLÄKARE & TANDVÅRD – VI FINNS DÄR NÄR DU BEHÖVER OSS

Har du behov av akut tandvård eller tandläkare i Örnsköldsvik och tillhörande orter? Vi är stolta över att vara en av de ledande tandvårdsklinikerna i Örnsköldsvik, och vi har ett tajt team av professionella och empatiska tandläkare som alltid är redo att hjälpa våra patienter – även när det är akut.

Ibland har man otur, helt enkelt, och obehaget slår till plötsligt. Det kan röra sig om akuta skador vid olycksfall, smärta som uppstår på grund av underliggande problem eller en protes eller lagning som brister tvärt.

Akuta tandproblem – att få hjälp snabbt

Vi förstår att akut tandvård kan vara mycket smärtsamt, och påfrestande för nerverna. Att få hjälp och lindring – snabbt – är ytterst viktigt. Det är därför vi erbjuder akut tandläkare och tandvårdstjänster som är tillgängliga för dig när du behöver dem som mest. Vår akuta tandvård är tillgänglig för alla, oavsett om du är en ny eller befintlig patient. Målet är att erbjuda vård samma eller nästa dag, och vi prioriterar alltid patienter som behöver omedelbar hjälp.

Uppsök alltid en utbildad tandläkare för akut tandvård

Som professionella tandläkare är vi utbildade och erfarna inom alla aspekter av akut tandvård. Det gör att vi kan behandla allt från tandvärk och tandinfektioner till skadade tänder och avbrutna tandproteser. Vi kan också hjälpa dig med akut tandvård om du har blödningar i munnen, har tappat en tand eller till exempel skadat käken.

Vänta inte – det förvärrar situationen!

Vi rekommenderar att du kontaktar oss omedelbart om du upplever akuta tandproblem! Ju tidigare vi kan behandla ditt problem, desto större är chansen att vi kan rädda dina tänder, din munhälsa och inte minst att lindra din smärta. Du kan kontakta oss snabbt via kontaktuppgifterna på vår hemsida.

Så om du har akuta tandproblem, tveka inte att kontakta teamet vid Tandhälsan Övik. Vi är här för att hjälpa dig, och ge dig den bästa tandvården möjligt – även när det är snabba ryck som gäller!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

15 + 5 =