TANDSTEN ÖRNSKÖLDSVIK

TANDSTEN OCH BAKTERIER – VI HJÄLPER DIG

Tandsten är en vanlig tandproblem som kan uppstå när plack (en bakteriebeläggning på tänderna) inte tas bort regelbundet genom tandborstning och tandtråd. Tandsten kan orsaka tandköttssjukdomar och tandförlust om det inte behandlas i tid.

Rätt behandling i tid

Som professionella tandläkare med lång erfarenhet av att behandla tandsten rekommenderar vi att patienter besöker en tandhygienist regelbundet för att få tandsten avlägsnat. En tandhygienist kan använda specialverktyg för att ta bort tandsten på ett säkert och effektivt sätt.

En del av behandlingen av att förhindra tandsten innebär att vi ger råd om hur du kan behålla en god tandhygien, inklusive tandborstning och tandtrådning. Vårt team av kunniga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister kan också ge tips om kostvanor som kan bidra till att upprätthålla en hälsosam tandhälsa. Allt för att din munhälsa ska bli så bra som möjligt!

Att ta hand om tandsten är även viktigt för att förhindra allvarliga tandproblem. Om tandsten inte tas bort regelbundet kan det leda till tandköttssjukdomar, tandförlust och andra allvarliga sjukdomar som är både kostsamma, smärtsamma och jobbiga att handskas med.

Vi har sett allt förut – låt oss hjälpa dig med tandsten

På Tandhälsan Övik arbetar vi tillsammans med våra patienter i öppen och vänlig dialog för att ge dem den bästa möjliga tandhygienvården. Vi erbjuder också olika betalningsalternativ och försäkringslösningar för att göra vår tandhygienbehandling mer tillgänglig och överkomlig, även om du har det tufft ekonomiskt. Vår tanke är att god tandhälsa och en bättre livskvalitet aldrig ska kännas omöjlig eller svår att uppnå.

Så om du letar efter professionell tandhygienbehandling i Örnsköldsvik, eller behöver hjälp att tackla lätta eller svåra fall av tandsten – tveka inte att kontakta Tandhälsan Övik! Vi har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig att ta hand om din tandhygien. Välkommen till oss!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

1 + 2 =