TANDIMPLANTAT ÖRNSKÖLDSVIK

TANDIMPLANTAT – EN LÅNGVARIG OCH HÅLLBAR LÖSNING

Tandimplantat är en populär och effektiv lösning för att ersätta saknade tänder. Hos Tandhälsan Övik är vi specialiserade på implantat i Örnsköldsvik, och vi har hjälpt många patienter att återfå sin tandhälsa och självförtroende genom professionella implantat.

Vad är tandimplantat, och vad kan ett implantat göra för mig?

Tandimplantat är vanligtvis små titanfästen som placeras i käkbenet för att ersätta en eller flera saknade tänder. De fungerar som en stark grund för att fästa tandproteser, kronor eller broar. Implantat är en hållbar och estetisk lösning som kan förbättra både utseendet och funktionen av tänderna. Samtidigt som du får en hållbar lösning återfår du alltså möjligheten att tugga normalt, och att le utan jobbiga eftertankar.

Våra professionella tandläkare är utbildade och erfarna inom implantatbehandlingar. Med modern teknik och beprövade metoder ser vi till att dina tandimplantat är estetiskt tilltalande och funktionella. Målet är att vid varje ingrepp ge våra patienter den bästa möjliga implantatbehandlingen – från den första konsultationen till implantatets placering. Dessutom finns vi där för den så viktiga eftervården.

Saknar du tänder? Så behöver det inte vara!

Saknar du en eller flera tänder, eller har problem med lösa eller obekväma tandproteser? Då rekommenderar vi implantat som en smidig och framförallt långvarig lösning. Implantat kan också vara ett bra alternativ för patienter som vill undvika att slipa ner friska tänder för att placera till exempel en bro. Många har en lite dramatisk bild av tandimplantat och tror att det är extrema ingrepp, men så är faktiskt inte fallet längre. Tekniken och vården går ständigt framåt – något vi följer och kontinuerligt fortbildar oss inom.

Så om du letar efter professionell implantatbehandling i Örnsköldsvik, tveka inte att kontakta Tandhälsan Övik! Vi har erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig med din implantatbehandling. Dessutom erbjuder vi olika betalningsalternativ och försäkringslösningar, för att göra vår tandvård tillgänglig för alla. Välkommen till oss!

Logo Tandhälsan Magnus Bergström
Ring eller fyll i formuläret så tar vi kontakt

8 + 12 =